IAMCP-Sverige-Logo
IAMCP Sweden är en ekonomisk och medlemsstyrd förening för Microsoft partners. IAMCP Sweden har ca 140 företagsmedlemmar som representerar de främsta partnerföretagen till Microsoft. Föreningen är öppen för alla som är partners till Microsoft. Advokatfirman EdmarLaw och IAMCP har ingått ett exklusivt samarbete enligt vilket EdmarLaw erbjuder IAMCPs medlemmar rådgivning och workshops om juridiska frågor för IT-bolag.
IDG-Expert-Network
IDG Expert Network är ett nätverk med experter inom IT som brinner för att dela med sig av sina kunskaper och insikter för att hjälpa beslutsfattare att göra bättre IT-investeringar. Advokatfirman EdmarLaws grundare Malin Edmar är en av dess experter.
K&L Gates är en internationellt erkänd advokatfirma grundad av Bill Gates pappa. Advokatfirman tillhandahåller rådgivning främst till IT-bolag och teknikintensiva bolag, men har spetskompetens inom samtliga relevanta rättsområden. K&L Gates har kontor på alla kontinenter; även för IT-bolag relevanta jurisdiktioner som Indien, Sydkorea, Dubai, EU, USA och Sydamerika. EdmarLaws hantering av internationella frågeställningar sker sömlöst för våra klienter som endast behöver ha kontakt med EdmarLaw. Genom samarbetet erbjuds EdmarLaws klienter särskilt förmånliga priser på uppdrag och t.ex. fast pris på startup-paket i USA.