Pratbubbla_blue_Looklet

Adam Berg
Co-founding Partner, Looklet AB
Looklet är ett svenskt bolag som är världsledande inom digital display för mode. Bolaget investerar mycket i innovation och utveckling av sin produkt och har världens största mode- och e-handelsföretag som kunder. Looklet bygger hela fotostudios från grunden till sina kunder och har utvecklat både hård- och mjukvaran själva.  Looklet har kontor i Stockholm, Paris och New York.

Pratbubbla_blue_Microsoft

Mathias Strand
Head of Legal, Microsoft Western Europe
Microsoft AB är ett helägt dotterbolag till Microsoft Corporation, ett multinationellt datorföretag baserat i Redmond, Washington, USA. Företaget är i dag världens största inom programvaruutveckling. Microsoft utvecklar, tillverkar och licensierar många programprodukter för ett flertal olika datorsystem, och Microsoft AB ser till att anpassningar, support, stödfunktioner liksom lanseringar av produkter och tjänster fungerar på den lokala marknaden. Microsoft AB har 600 anställda och konsulter med kontor i Kista.

Pratbubbla_blue_DreamHack

Stefan Magnusson
Vice President, DreamHack AB
DreamHack är världens största datorfestival. DreamHacks kärna och ursprung är de två stora festivalerna DreamHack Summer i juni och DreamHack Winter i november med över 20.000 datorer sammankopplade i ett LAN. DreamHack-event finns också i Spanien, Rumänien, Frankrike, Ryssland och England, under 2016 även i Tyskland och USA. Under 2015 beräknas evenemangen ha över 130.000 besökare. DreamHack är också ett produktionsbolag med fokus på gaming och esport, med närmare 160 miljoner tittare via TV och streams i 100 länder (2015).

Pratbubbla_blue_E-builder

Anders Båth
Senior Vice President, eBuilder AB
eBuilder har utvecklat en molntjänst inom ”Customer Care” som gör det möjligt för dess kunder att förbättra och vidareutveckla sina kundrelationer. eBuilder har kunder i över 70 länder och deras lösning tillämpas av fler än fem miljoner slutanvändare. Bolagets säte är i Kista, där ett femtiotal anställda sitter, men de har även kontor i Kina, Australien och Sri Lanka.

Pratbubbla_blue_unomaly
Johan Gustafsson
CEO, Unomaly AB
Unomaly har utvecklat en ny övervakningsteknik för kritiska IT-system. Produkten är datadriven, självlärande och upptäcker alla IT incidenter universellt genom att kunna visa deras avvikande beteende. Detta gör att man kan upptäcka samtliga incidenter utan regler och långt före driftstörningar blir ett faktum. Bolaget grundades 2011 och har idag ett femtontal anställda och kunder i 10 länder.

Pratbubbla_blue_Exmet

Mattias Unosson
CEO, Exmet AB
Exmet AB utvecklar patentskyddad teknologi för additiv tillverkningsteknik (3D printing) av amorfa metallegeringar och nanokompositer. Bolaget grundades år 2009.

Pratbubbla_blue_genero

Patrik Andersson
Product Manager, Genero solutions AB
Genero Solutions tillhandahåller säljstöd och säljstyrning som molntjänst för de största aktörerna inom den svenska livsmedelshandeln. Bolagets verktyg hanterar hela säljprocessen, liksom styrning, rapportering, uppföljning och optimering. Företaget har ett tjugotal anställda vid kontoret i Stockholm.

Pratbubbla_blue_LinkedIn
Pratbubbla_blue_Gleechi

Jakob Johansson
CEO, Gleechi AB
Gleechi säljer en mjukvarulösning för att animera händer i spel och virtual reality som kan röra sig och interagera realistiskt. Mjukvaran är baserad på 8 års forskning inom robotik och löser ett välkänt problem inom 3D animation.


Exempel på uppdrag

  • Licensiering av mjukvara
  • Implementeringar av IT-system
  • Outsourcing av IT-tjänster
  • Implementering av IT-system för betaltjänster
  • Regleringen kring tekniska plattformar och framtagande av allmänna villkor för kunder och användare